Werken bij lakila

Eet je het liefst elke dag burrata? Droom je ook van borden vol vongole? Kun je met je ogen dicht een wijnglas inschenken en hou je wel van een goede borrel na het werk? Dan zijn heel erg op zoek naar JOU!!
‍
Er zijn een hoop dingen die we je willen geven 💛

* Iedere avond een bord Mediterrane tapas en antipasti. Het personeelseten is een feest.
‍
* Een team wat aanvoelt als je eigen familie.
‍
* We doen echt héél veel leuks met elkaar. Trips naar zonnige steden, lange stranddagen & wijn proeven in de hottub.
‍
* Je leert alles over de wijnen, aperitieven en de Mediterrane producten waar we mee werken. Het is daarom ook mogelijk om te groeien van bedieningsmedewerker naar keukenchef

Naar wie zijn we eigenlijk opzoek?
‍
* Je bent een dui-zend-poot. Deze hoor je natuurlijk wel vaker, maar bij ons doe je echt zo’n beetje alles & ook nog eens tegelijkertijd. Je werkt in de bediening waarbij je koffie zet, aperitieven maakt, gasten bedient en er een afwas doorheen gooit. Ondertussen help je de keuken vaak ook nog door bijvoorbeeld een salsa in elkaar te draaien of een charcuterieplank te maken.
‍
* Ervaring in horeca is een m u s t !

* Je bent 18 jaar of ouder.
‍
* Je bent bekend met de Mediterrane keuken en interesse voor wijnen is fijn. Daarnaast heb je zin om nog meer te leren over de wijnen en aperitieven die we schenken.
‍
* We zijn opzoek naar een collega die ten minste 2 avonden per week beschikbaar is. Het precieze aantal uur kunnen we overleggen; er is veel mogelijk! Het is voor ons wel belangrijk dat je ook tijdens feestdagen en vakanties kan werken; het is dan immers prime time. Daar tegenover staat dat we altijd ons best doen je vrij te geven wanneer dit belangrijk voor je is.
‍
* We zijn opzoek naar iemand voor wie de Nederlandse taal geen probleem is!

Je kunt je cv + foto mailen aan Judith naar judith@lakila.nl.