Bezorgen

Op kerstavond (dinsdag 24 december) zijn wij geopend. Reserveren voor deze avond dient u telefonisch of per mail te doen!
Bedankt! Let op dat uw reservering pas na bevesting van ons geldig is! Houd uw telefoon en email dus in de gaten!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

bestellen


Helaas kunnen wij in verband met de aangescherpte maatregelen geen gasten ontvangen in ons restaurant.

Op vrijdag 3 & zaterdag 4 december istie weer te bestellen. Vol trots presenteren we je de ‘here it DOOS again’: een box met 10 echte antipasti & tapa a la Lakila (vlees&vis of vegetarisch) voor €65. Met een paar simpele instructies zet je in een handomdraai onze gerechten op tafel én waan jij je dit weekend toch gewoon aan ons barretje. Ook onze wijnen van eigen import en olijfolie uit eigen tuin gaan online!

Bestellen kan zolang de voorraad strekt via de button op deze website. Voor een paar ekkies extra (€5) komen de kanjers van Lakila hem bij je thuis bezorgen (beperkte mogelijkheid). Op zondag 5 december vieren we met ons gezin Sinterklaas en zijn we gesloten. Gelukkig is de Doos een dagje te bewaren in de koelkast.

Afhalen
Je bestelling kun je afhalen tussen 16:30 uur en 19:00 uur op het door jou gekozen tijdstip. Het is raadzaam de doos lopend, met de auto of een bakfiets af te halen.

Bezorgen
We bezorgen tussen 16:00 en 19:00 uur. Een specifieke tijd voor bezorging kunnen we je helaas niet garanderen.

Ontzettend bedankt ennnn.... Wij hopen van ganser harte dat we snel weer ‘s avonds open mogen.

Bezorgen

Antipasti & tapa ala Lakila voor thuis.

Doos were the days
(65 euro - voor 2 personen)
- Keuze uit Halve kreeft met dragonboter of Kip piri piri*     
- Burrata met garnalen, sinaasappel en venkelzaad*
- Gestoomde makreel met zoete aardappel en pikante mayonaise*  
- Steak tartaar met hazelnoot*
- Hummus met chorizo en pimenton*
- Zoete aardappelfriet met aioli, manchego en rozemarijn
- Vijgen uit de oven met geitenkaas, pistache, balsamico en thijm
- Violet de Provence artisjokharten met romesco en Valenciaanse amandel
- Mont d'or met oesterzwammen en aardpeer
- Brood met Siciliaanse olijven

Doos were the days - vega
* Deze gerechten worden vervangen voor:
- Caponata (zoetzuur gestoofde aubergine)
- Burrata met gepofte druif, venkelzaad en px-sherryazijn
- Manchego met tuinkers en citroenzest
- Bruschette pomodori
- Hummus met feta en nigellazaad

APÉRO
(45 euro - borrelbox)
- Hummus met chorizo en pimenton*
- Salame Aquilano (droge worst uit L'aquila)*
- Sardines en ansjovis met citrus en chili*
- Burrata met parmaham*
- Bacalao met aioli*
- Mojama met amandelen uit Valencia*
- Bruschette pomodori
- Labneh met gepofte druif en venkelzaad
- Manchego met tuinkers en citroenzest
- Brood met Siciliaanse olijven

APÉRO - vega
* Deze gerechten worden vervangen voor:
- Caponata (zoetzuur gestoofde aubergine)
- Burrata met sinaasappel en pistache
- Hummus met feta en nigellazaad
- Gezouten amandelen uit Valencia
- Espinaler chips
- Artisjokken uit de frituur met aioli

De gerechten worden geleverd met een simpele instructie; sommige tapas moeten nog 10 minuten opgewarmd worden in de oven.

Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met andere dieetwensen.


Vul in onderstaand formulier je gegevens en bestelling in.


Aantal Doos Were The Days HALVE KREEFT €65,- (1 doos is voor 2-3 personen)

Aantal Doos Were The Days KIP PIRI PIRI €65,- (1 doos is voor 2-3 personen)

Aantal Doos Were The Days VEGA €65,- (1 doos is voor 2-3 personen)

Aantal APÉRO €45,-

Aantal APÉRO VEGA borrelbox €45,-
Trebbiano
€12 (wit: kamille, citrus en bloesem)
Montepulciano d'Abruzzo €12 (rood: kers, aards, cacao)
Cerasuolo d' Abruzzo €12 (rose: rabarber, cranberry)
Brut €24,50
(mousserend: venkel, drop)  
Fles Vin Nature wit €25
Keuze van de sommelier €45 (1 wit & 1 rood)
Pastel de Nata (per stuk) €3,50
Literfles olie van eigen
olijfbomen €23,-
Oester €2,50
Desembrood 550 gram €4,50
Baguette €3,50
Bedankt voor je bestelling(en), je ontvangt binnen enkele uren een bevestigingsmail.
Oops! Something went wrong while submitting the form.