een tour d'amour
door de 5 leukste restaurants van Delft

Spotify Lekker Glibberen: Klik hier

Instructievideo oesters openen: Klik hier

'Let een beetje op elkaar' en 'we doen het samen'. Dat zijn de woorden waar we ons al een jaar aan vasthouden. Woorden die zeggen dat we lief voor elkaar moeten zijn. Met Valentijnsdag in het verschiet, leek het ons een ideaal moment om een flinke portie liefde met jullie te delen. De liefde die wij hebben voor onze restaurants. Samen hebben we een tour d'amour van gerechten samengesteld: een proeverij die je samen met je lief zo op tafel tovert. Van ons krijg je er een flesje prosecco bij! 
Deel de liefde!

Na het grootse succes van de You'll Be Home for Christmas kerstbox, zijn we terug met een speciale valentijn-editie. Lakila Aperitivo, ‘t Postkantoor, Rossio, Café Einstein en de Centrale delen de liefde met jou! Vijf gerechten uit vijf verschillende keukens zet je zonder moeite op tafel, aan de hand van een simpele instructie. 

We bezorgen een onvergetelijke, zorgeloze en liefdevolle avond. Geef je hem aan je lief, de buurvrouw, je zus, een goede vriend of aan je opa? Het kan allemaal! Met wie deel jij de liefde?

Deel de liefde! € 50,- per persoon

Het is mogelijk het menu vegetarisch te bestellen.

Flesje prosecco van ons

Vis (koud) door de Centrale

Gepekelde zalm in hibiscus met rode ui, lychee gel, kimchi vinaigrette, crumble van groene algen en feta crème.

Vlees (koud) door Rossio

Gevogelte-terrine van duurzame Gildehoen met bospaddestoelen en truffeltapenade omwikkeld met katenspek. Geserveerd met ingelegde venkel, wortel en courgette en een geroosterde focaccia.

Groenten (warm) door Lakila Aperitivo

Violet de Provence artisjokharten met romesco en Valenciaanse amandelkruim.

Vlees (warm) door Café Einstein

Livar-buikspek van de Big Green Egg met salsa van mango, gember en geroosterde paprika geserveerd met een aardappeltaartje.

Zoet door 't Postkantoor

Chocolade-frambozentaartje met frambozencrème en frambozenpoeder.

We kunnen helaas geen rekening houden met andere dieetwensen. Een overzicht van allergenen en het vegetarische menu zijn zichtbaar in het bestelsysteem.

Bestellen kan tot zondag 7 februari en zolang de voorraad strekt. De Kersteditie was snel uitverkocht.

De bijpassende wijnen zijn samengesteld door Daan (de Centrale) en Judith (Lakila). Het is mogelijk je diner uit te breiden met een vele extra's: oesters met vinaigrette, kazen uit de vitrine van Lakila of truffels en limoncello van Einstein. 

Op zaterdag 13 februari kun je het menu ophalen bij Café Einstein. We raden het aan dit met de auto te doen. Je kunt parkeren in de Prinsenhofgarage. Wanneer je tot het einde doorrijdt, kom je met de trap vlakbij (10 meter) Café Einstein uit.

Onze gerechten hebben een versgarantie t/m 14 februari.

Bezorgen? Voor €5,00 komen we het pakket bij je thuisbezorgen. We bezorgen in Delft, Ypenburg, Nootdorp, Delfgauw, Rijswijk(Buiten), Den Hoorn en Schipluiden.

Mocht u vragen hebben, mail naar liefde@lakila.nl. Wij helpen u graag!